Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S rosszul alszik 20...

S. O. S rosszul alszik 20 hónapos kisfiam mit tehetnék?

Figyelt kérdés
elég rossz evö is fött kaját szinte abszult nem akar enni lehet hogy ezis közre játszik?

#álmatlanság #rossz-evés
2012. jún. 27. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet hogy ilyenkor a kedvére való ételekbe kéne vitamint csempészned

meg rengeteget itatni

2012. jún. 27. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon sokat iszik sajnos élyszaka is elfogy kb 1 liter most szoktattam le a cumisüvegröl nappalra már nemis kell amit szivesen megeszik az a csupasz tészta a párizsi meg az ilyen instant leves félék de ez így nem egészséges
2012. jún. 27. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Átérzem, nekem a lányom épp ennyi idős és eddig a nagyon jó evő lányom, borzasztó,"csipegetővé" vált.

Már összeszorul a gyomrom, hacsak az étkezésekre gondolok. Úgy kell beleimádkozni. Még délben csakcsak eszik, de du. és este szinte alig egy fél kiflin és egy banánon eléldegélne... mi Marslakócskák szirupot "eszünk". Mégis vmi vitamin, merthogy az almán és banánon kívül nincs gyümi amit megenne... :(

Az éjszakai almása javuló tendenciát mutat, most, hogy végre teljesen kijöttek a szemfogai is! Az éjszakai "ivászat"-ot én lecsökkentettem 3 dl-re, ha az elfogy akkor ennyi és nincs több. Nehezen, de elfogadta, úgyhogy ezzel gazdálkodik.

2012. jún. 27. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat
2012. jún. 27. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!