Eleget eszik 22 hónapos kislányom? Ha nem, mit tehetnék, hogy többet egyen?
A vacsi hiányzik, de ez van.
Lányom is ilyen. Reggel tej, 10óraira semmi, ebédet eszik, délután gyümi, este vacsi, lefekvés előtt tej. Én mondjuk napközben nem adok neki tejet.
Most 3 hónapja katasztrófálisan nem eszik. Reggel tej, délelőtt 2 üres kifli magában, ebédre semmi, délután semmi, este 3 falat kenyér és a tej. A dokit kérdeztem, erőltessem. De nem lehet beletunkolni semmit... majd eszik.
Szerintem kevéske,legalábbis az én fiamhoz képest.Ő így eszik: reggel 125 ml tej,aztán a mi reggelinkből eszik,tízóraira gyümölcs,délben ebédre normál adag főtt étel,uzsonnára valami tejtermék,vacsira rendes főzelék vagy valamilyen főtt étel,és lefekvéskor 300 ml tej.
Délelőtt próbálj meg neki gyümölcsöt adni,az étvágyat csinál az ebédhez.Délután pedig jorhurtot vagy tejszeletet adj inkább az laktatóbb.Nasit szerintem ne adj.Nem hinném,hogy az erőltetés jó,ha éhes lesz úgyis szólni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!