Más gyereke is csinál ilyet? Szalad. Lent bővebben.
Figyelt kérdés
Ha Corába, Tescoba megyünk, vagy a játszótérre szalad. Az utcán sem engedi, hogy megfogjuk a kezét. Hisztizik, kicibálja és szalad fáradásig. A játszótéren is a homokozó meg csúszda után (amit hamar megun) szalad és szalad. Bevásárlóban meg feszt pakolna is nem csak szaladna. 16 hónapos. fiú. Normális ez? Kinövi?2009. júl. 12. 18:41
1/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem tök normális, mert felfedezi a világot. Eddig mindent a babakocsiból nézett, de mostmár eléri azt amit akar, ilyenek a gyerekek:)!
Üdv egy 14 hónapos kislány anyukája.
2/7 anonim válasza:
örülj neki, az én kislányom nem tud menni, pedig már 17 hónapos. vagyis tud, de nem megy...:(
3/7 anonim válasza:
ugyanilyen volt az ennyém is,vagyis igy kezdte 14-honaposan.Mára már(nemsokára 4-éves)megsem hallja ha utána szóllunk,hogy álljon meg,sőt annál jobban szalad Még a lakásban is szobárol szobába.Hogy mikor nővi ki?Nem tudom,én ugy látom hogy lételleme a szaladás.De talán azért lett ilyen mert kiskorában sokat volt kiságyban amig én a házimunkámat végeztem.Neked mennyit tartozkodik kiságyban?
4/7 anonim válasza:
Ja az ennyém is fiu(előző válaszolo)
5/7 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem sohasem volt kiságyban. Sosem. Mégcsak járókában sem. Igaz,a lakásunk elég kicsi, lehet a helyigénye nagyobb lenne? 40-es a lakás, de van udvarunk hozzá. Most cseréljuk ha igaz, nagyobbra. Szóval akkor semmi jóval nem biztatsz? :(
2009. júl. 14. 13:24
6/7 anonim válasza:
Szia!Hát nem tudom ez gyerek függő hogy "kinővi-e",vagy sem.Én csak leirtam neked hogy nálunk mi a helyzet.Egyébként a mi lakásunk is kicsi,ahogy tehetjük mindig levisszük őket a játszotérre, ott kiszaladgálja magát.Két fiam van.A kisebbik már nem ilyen szaladgálós. (Ő fogja a kezem,nem én az ővét- bárhová megyünk)Egyébként engem a nagy fiam már teljesen kikészit ezzel,de hiába mondjuk elneki 100-is hogy ne szaladjon el.Hiába, ilyenkor nyáron tiszta "prezur".De nem tudunk mit csinálni,ő ilyen,agyon meg ugye nem verhetem az nem vezet sehová sem.
7/7 anonim válasza:
Inkább örülj! Ha amúgy nem hiperaktív, viszont sokat mozog, az sosem árt! A későbbiekben nem lesz gondja a futással (sok felnőttet látni, akinek abszolút nincs mozgáskoordinációja), illetve valószínűleg sportolni is el fog kezdeni idővel. Szóval ha nekem ilyen srácom fog születni, nagyon örülni fogok neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!