Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adhatom kifiamnak ezeket...

Adhatom kifiamnak ezeket hasmenésre? (doki mondta)

Figyelt kérdés
kamilla tea kiválló hasfogó és egyben kitisztitja a beleit is és széntabbletta mint a hasfogó a doki igy mondta kb 4 napja megy a hasa de ma reggelre már egészen világos majdnem fehér volt a széklete de nem nyálkás inkább krémes tegnap túl sok tejet és gyümi levet ivott gondolom azért ilyen világos
2012. júl. 12. 11:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem adok igazat az előttem kioktató válaszolónak. Az én nagyobbik gyerekeim pl. ébredés után mindig megisznak egy-egy actimelt. Nos, volt rá példa, hogy hányás- hasmenéses vírust kaptak el, de ezt kívánták reggel és én adtam nekik. Mikor kijött az orvosuk délelőtt kérdezte, hogy mit ettek. Él elmondtam, hogy gyakorlatilag a reggeli actimellen kívül csak inni fogadtak el. Mondtam, hogy tudom, hogy nem a legjobb dolog ilyenkor, de kérték, én pedig örültem, hogy valamit esznek/isznak. A doktornő is egyetértett velem, szerinte is ilyenkor jobb a hasfogó diétát tartani, de ha kíván valamit az ember szervezete akkor azt meg kell neki adni. Amúgy én még javaslom a kubut itatni a gyümölcslé helyett, illetve ha szereti a gesztenyepürét, gesztenyemarcit akkor azt is lehet adni, mert az is hasfogó. Amúgy én még sosem adtam széntablettát a gyerekeimnek, pedig voltak hasmenéses vírusaik, nálunk lactiv baby-t szokás adni, és diétás ételt. A doktornénink szerint ilyenkor nem jó hasmenés elleni gyógyszert adni, mert benne maradnak a hasmenést okozó vírusok a szervezetben.
2012. júl. 12. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!