régota megy a hasa de tegnap csak joghurtot volt képes inni éjszakára meg almalevet ez most szépen meghajtotta étvágy sincs vettem neki tuc kekszet sósat pék sütit étcsokit és babapiskotát is nagy szélel megy töle a széklet van ithon széntabbletta azt adhatom neki?
Miért nem vizsgáltatod már ki azt a szerencsétlen gyereket, teljesen legyengül, kikakálja az össes vitamint és nyomelemet, amit ugye babapiskótából nem tud pótolni?!?!?
Normaflor, Lactiv baby, BonoLact pro kid, ORVOS.
2012. júl. 12. 10:17
4/13 anonim válasza:
Smecta és Normaflore
2012. júl. 12. 10:18
5/13 anonim válasza:
mult héten is 2 szer tetted fel a kérdést és hihetetlen hogy nem vitted még dokihoz!!!
2012. júl. 12. 10:20
6/13 A kérdező kommentje:
épp ezaz h kivizsgáltattam tegnap és a doki a széntabblettát meg a smectát mondta csak azt nem issza meg meg diétát javasolt
2012. júl. 12. 10:20
7/13 anonim válasza:
A Smectat belekevered a kedvenc gyümölcslevébe és megissza.
2012. júl. 12. 10:24
8/13 anonim válasza:
Banan vagy probiotikum. Por alakban innivaloba vagy kajara szorod. A kisfiam eleg fosti...a probiotikum az hip-hop helyre vagja az emeszteset! Az alma levet probald mellozni!
2012. júl. 12. 10:24
9/13 anonim válasza:
3. vagyok, ne haragudj, de akkor valami hihetetlen gyökér orvosotok van!
Én is emlékszem a kérdésekre, azért írtam ilyen ingerülten.
Az még nem derült ki, hogy mennyi idős a kicsid, de még olvasni is szörnyű, mióta szenved.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!