Gyerekruhát szeretnék venni, de a "szűrők" nem működnek. Bejelölöm, hogy 110-eset szeretnék, erre kiad az adott ruhából 400-at és a fele kamasz méret.
2012. júl. 12. 08:20
1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy még csak nem is a mellette lévő méreteket teszi hozzá. Korábban már vateráztam és nem volt ilyen gond, ha bejelöltem egy méretet, akkor max még a határos méreteket adta ki, mert az elaó azokat is bejelölte. Most viszont pl 12-14 évesre való ruhákat is kiad, ráadásul a terméklapon látszik, hogy az eladó jó méretet adott meg!
2012. júl. 12. 08:25
2/8 anonim válasza:
nálam tökéletesen működik a kereső. Biztos, hogy mindent bejelölsz?
Több száz ruhát vettem már korábban és nem volt gond.
2012. júl. 12. 08:47
4/8 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja.Így fel is adtam.Több kislány ruhát hozott be mint kisfiút (és be volt állítva,hogy kisfiú legyen), méretre meg alig volt..
2012. júl. 12. 08:48
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is! Pár napja meg az volt a baj amikor pulcsiikat kerestem, hogy a fele vagy több lány ruha volt! Többször ellenőriztem, több adatlapra be is léptem megnézni és az eladók a kislány kategóriába tették őket, tehát nem az eladók, hanem a vatera hibája. Én is feladtam, most újra próbáltam, de kezd elegem lenni.
A gyerekek ruhatárát vaterázni szoktam, újat, használtat egyarán, pont azért mert nincs időm elmenni a boltokba levadászni amit szeretnék, de így nem spórolok vele időt az tuti...
Igen, sajnos probléma van. Nekem is hol működik, hol nem. De inkább nem. Háááát, nagyobb türelem és több idő kell hozzá. De remélem hamar kijavítják, mert így elmegy a kedvem a vaterázástól...
2012. júl. 12. 09:05
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Már azt hittem én butulok :)
Azt nem értem, hogy ha ilyen régóta húzódik, akkor miért nem oldják meg.
Én is szoktam eladni, de akkor nem teszem fel a ruhákat, mert másnak sem lesz ehhez türelme!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!