Kislányom nem hajlandó már a babaágyban aludni, elmúlt 2 éves. Ha kisgyermekeknek való ágyikót vennék, lehet abban szivesen aludna? Inkább a földön akar, vagy köztünk. Anyucik, linkelnétek, milyet vegyek? Amiből nem gurul ki.
Remélem jó a link, bár jó hosszú. Mi pont ugyanilyet vettünk a 2 éves lányomnak. Ma már 6 éves. 1m, 1,4m és 1,8m-re lehet állítani. 3 szivacsból áll az alja. Van fiókja is. Most a kis fiam szobájában van, aki még kiságyban alszik. Augusztusban lesz 2 éves, de még nem merem áttenni erre az ágyra, mert ő úgy alszik el, hogy beteszem a kiságyba, megkapja a cumiját és a tigrisét és kimegyek a szobából. Ha a másik ágyra tenném, szerintem mindig leszállna és kijönne utánam. Most 1,8 m-re van kihúzva, mert ha beteg, vagy csúnyán köhög, akkor én ott alszom azon az ágyon.
Az én kisfiaim másfél éves koruktól aludtak ugyan ilyen ágyban (nem ebben, nekünk fehér színű van)
A babaágyból rendszeresen kimásztak, hozták rám a frászt!
Nagyon szerették, nem volt baleset.
én csináltattam ágyat a fiamnak.felnőtt méretű levehető leesésgátlóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!