Milyen lenne ha egyforma ágyneműt vennék egy testvérpárnak ajándékba?
Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem nem tudom, ez hogy működik. Annyit tudok, hogy nagyon szeretnének egy szép ágyneműgarnitúrát szülinapjukra. 2 év a korkülönbség köztük, találtam egy aranyosat elfogadható árban. De csak egyfajta van ebből az árúból. Rossz nekik, ha egyformát kapnak?2012. ápr. 23. 11:05
1/3 anonim válasza:
Hát a mindenből egyforma tutira nem jó, két külön ember, külön személyiséggel. De ettől függetlenül, ha ugyanolyan ágyneműjük lesz, semmi bajuk sem lesz tőle. Érdeklődj az anyukánál, hogy mi a véleménye róla. De szerintem nyugodtan vedd meg nekik.
2/3 anonim válasza:
A nővéremnek 2 kislánya van,szintén 2 év orkülönbséggel és én általában mindenből egyformát veszek nekik,mert eddig ha különbözőt kaptak,akkor biztos,hogy összevesztek rajta.Valamelyiknek mindig jobban tetszik az amit a másik kapott és megy a hiszti.Ezért szerintem jó ötlet egyformát venni nekik!
3/3 anonim válasza:
Utolsóval egyet értek.Az én lányom és az unokatesója is így vannak,ha meglátnak valamit,vagy kapnak ajándékba,rögtön kell a másiknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!