Kislányomat lehet hogy megharapta egy bárány? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Éppen bárányokat etettünk fűvel a kerítésen keresztül, amikor a kislányom sírni kezdett, az ujjbegyén lett egy apró vágás, vérzett is, de nem vagyok benne biztos, hogy a bárány volt, az is lehet hogy a kerítés vágta meg. Ő azt állítja hogy a bárány. Kis idő múlva már nem is vérzett, megnéztem a sebet, nem mély seb, olyan mint amikor papírral elvágja a kezét az ember, és csak kb 1 cm. Lefertőtlenítettem és bekötöttem ragtapasszal. Pár perc múlva már nem is fájt neki. Hívtam az orvost is, szerinte nem lesz baj, de azért figyeljük a sebet, hogy ne gennyesedjen. Szerintetek kell még mást tegyek? Ugye nem kell tetanusz?2012. júl. 11. 16:13
1/5 anonim válasza:
Én inkább arra tippelnék, hogy egy fűszál vágta el ("olyan mint amikor papírral elvágja a kezét az ember"), az nagyon tud fájni, de hamar gyógyul. A legfontosabbat, a fertőtlenítést megtetted.
2/5 anonim válasza:
Ha olyan, mintha papír vágta meg, akkor valószínűleg csak egy fűszál éle volt a tettes - nekem sokszor vágta már meg a kezem széna.
3/5 A kérdező kommentje:
Komolyan én a fűre nem is gondoltam. Pedig milyen egyértelmű! Látjátok milyen jó hogy kiírtam a kérdést!
Köszi szépen a válaszokat! Meg is nyugodtam!
2012. júl. 11. 16:22
4/5 anonim válasza:
Bizony, bárányokat etettetek fűvel. A bárány kihúzta a kezéből a füvet az meg elvágta az ujját. Így a gyerkőc a bárányt okolta. Amit lehetett megtettél, más dolgod nics és szerintem nem is lesz vele.
5/5 anonim válasza:
A bárányoknak igen éles foga van, és egy kicsi harapás az egy vékony vágásnak tűnik. Egyébként szeretik is rágcsálni az ember ujját, de ne aggódj semmi baj sem lesz. Az én kislányom is harapta már meg bárányunk, csupán mókából. De nem lesz baj, tetanuszt amúgy se kapna, mert a csecsemőként kapott tetanusz is hatásos még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!