Mikor várható már egy kis javulás? Lassan 2 hónapja levettük a pelust, de még most is becsurog a pisi. Ez normális?
szia, én okosat nem tudok mondani, de sztem kérdezd meg a dokit, mert nekem az ismerőseim gyerekei mind úgy lettek szobatiszták, hogy az első 2 hét után amikor voltak bakik, ezek megszűntek..ez a becsurgás nekem olyan, mintha nem érezné, hogy kell neki, és csak azért veszi utána is észre, merthogy vizes érzete van a bugyijának, és az érzi, de nem a pisilési ingert...
vagy nem lehet, hogy még nem érett meg rá?
csak azért írom ezt, mert én is most agyalok a 2 évesemmel ezen, hogy elkezdjük-e ezt a hercehurcát, és közvélemény-kutattam az ismerősök közt, és mind így mondták, hogy később már csak nagyon ritkán fordult elő baleset...
Abból nem lehet gond, ha elviszed dokihoz...
szia
Köszi a válaszokat!
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ez olyan, mintha nem érezné az ingert, ezért is nem szól soha előre. Úgyis megyünk nemsokára dokihoz, majd megkérdezem, de remélem nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!