Van itt olyan anyuka, akinek a gyereke nagyon későn indult el? Másfél éves kor után?
igen, vittem is fejlesztésre. Most viszont két évesen már nem tudom babakocsiba ültetni, mert rohan.
Nem kellett nagy fejlesztés, csak heti 2 torna. Viszont nagyon hamar elkezdett beszélni, rengeteg szót ismer és megérteti magát szóban. Egyik terület elmaradt, másik fejlődött...
szia, nekem egy ismerősöm kislánya volt hasonlóképp.
A leírásod alapján valóban inkább Neked+férjednek van szükségetek segítségre, és ezt nem bántásból írom...
ha ennyi helyre elvittétek, és mindenhol pozitív a válasz, akkor hidd le! Próbáld meg...
Én nem értek ehhez, de talán megpróbálhatnád prászor elvinni közösségbe, pl. heti 1-2x játszóházba, játszótérre, ahol sok vele egykorú gyerek van, és utánozhatja Őket...lehet ha nincs a közeledben, akkor el is felejtkezik a "bajáról"...
merre laktok?
Remélem, a kineziológus vagy minek nevezi magát az a varázsló (aki nyilván vagyonokért végzi áldásos kuruzsló tevékenységét) nagy szakértőnek érzi magát attól, hogy lelkifurdalást csinál neked, mikor amúgy is elég a bajod. Abból, amit leírtál, világos, hogy mindent megteszel a gyerekedért, én biztos vagyok benne, hogy nem Te vagy az oka. A kineziológus tudhatná, amit a nem kineziológusok is tudnak, hogy az érzéseinkért nem vagyunk felelősek, nem tehetünk róluk. Egy anyának azt mondani, hogy ne aggódjon, olyan, mintha azt mondanád, ne lélegezzen. Van annak az embernek gyereke? Fogadjunk, férfi. Nem tudom, mi a kislányod baja, vagy van-e baja egyáltalán, de ha van, az nem a te hibád. Sokkal többet megteszel érte, mint egy átlag szülő.
Esetleg nem gondoltál egy kis lazításra? Nagymamának lepasszolni a gyereket és elmenni barátnőzni? Vagy nyaralni, ha van lehetőségetek a férjeddel?
Tudom, nem ez a volt a kérdés, de úgy érzem, eléggé készen vagy. Az ember (bár nem mindenki) amúgy is hajjlamos saját magában keresni a hibát, erre meg jön ezzel a hülye aura szöveggel. Card le!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!