Ezt nem így kellene csinálnom? Vagy szimplán még nincs megérve rá?
Akkor hagyd. Ne kérdezd, mert akkor nagyon központi kérdés lesz nála, és még inkább nem fogja mondani. Mindezt nem rosszaságból, egyszerűen így vagyunk összerakva.
Én is ráadnám bentre a pelust, mert pisiszagú lesz minden sajnos. Kint az udvaron meg anélkül jó.
Szerintem egyszerűen nincs rá megérve. A fiam két és féléves koráig nem volt hajlandó ráülni a bilire, és nem szólt. Aztán egyik napról a másikra szobatiszta lett. Szerintem kicsit "tedd félre" a szobatisztaság témát.
Különben egy gyerekpszichológus ismerősöm mondta, hogy sok gyerek még háromévesen sem érett a szobatisztaságra, igazából négy éves kor felett tekintik "kórosnak", ha nem az.
Nagyon köszönöm! Én is ezt gondolom,hogy nincs megérve...hagyjuk akkor még,aztán hátha...
(nem lenne rossz egyébként ,mert hatalmas "pelenkafogysztó":D)
igen, igen, nálunk is ez van..:-((, eszméletlen mennyi pelust használunk, már nem is számolom, de az is idegesítő, ha nekiállsz ennek az egésznek, hogy csinálod, és nincs pozitív eredmény, akkor mindkettőtöknek elmegy a kedve...
Én is próbálkoztam egyből nyár elején, de 2 hét után feladtam. Majd most augusztusban még 1x nekiugrunk, hátha már érettebb!
Sok sikert nektek is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!