Ti elindulnatok igy vele?

Koszonom a valaszokat. Kedves utolsonak irom, hogy pont ez az oriasi gond: kulturalt wc a nagyvarosban?! Ugy dontottem viszem pelusban es meg ma beszerzek papirbilit a legkozelebbi alkalmakra. Nagyon koszonom mindenki hasznos valaszat.
Ha autoval mennenk, akkor siman megprobalnam a pelusnelkuliseget:-)

Én bugyipelust adtam/adok rájuk hasonló esetben és vinni szoktunk magunkkal eldobható bilit.
Ha saját autóval mennék, pelust se adnék rá, csak vinnék pár váltás ruhát, de ugye nem túl nyerő, ha a vonat ülését pisili le véletlenül, így azért inkább pelus.
A bugyipelust ugyanúgy tudod kezelni, mint a rendes bugyit, tehát meg is tudod pisiltetni és újra visszaadni rá, nem lesz gond.

Egy nagyvárosban is akadnak azért kulturált wc-k. Nálunk pl. a gyermekorvos rendelőjében az. Bevásárlóközpontba, gyorsétterembe, kávézóba szoktam bemenni pisilni. Olyanba, hogy "nyilvános wc" (pl. aluljáróban vagy az utcán van ilyen) sosem megyek.
De már írtam, hogy a legjobb a pelusbugyi. Ha nincs ilyen, marad a sima pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!