Szájfertőzése van a fiamnak,2 napja nem eszik, nagyon fáj neki. Hogy segítsek rajta? Bővebben lent
Csütörtökön kezdődött enyhe lázzal, majd pénteken teljesen levert lett, délutánra 40 fokos levihetetlen lázzal, ügyeletet kellett hívnunk, kapott szurit, és estére meg is szűnt a láz, max egy pici hőemelkedése (37,1- 37,3). Tegnap délután vettem észre , hogy ha iszik, eszik akkor sír, hogy csípi, belenéztem a szájába, és tele volt pöttyel, azt hittem tüszős mandula lesz), ma volt gyerekorvos ügyelet, levittem, és mondta a doki, hogy szájfertőzés. Vírus, elég sokan betegek.
Most jön a kérdésem, péntek óta alig eszik tényleg nagyon keveset ( ma reggel ivott egy kis kávét, majd egy fél rudit, 3 kanál húslevest, 2 falat banánt, 5 falat dinnyét, de megivott kb 1,5 l vizet, szörpöt), iszonyat keveset eszik, de megértem, nagyon fájhat neki, mert magas a fájdalomküszöbe, de már 1 órája alszik, azóta 2* kelt fel üvöltve, hogya --anya fájjjj. KApott CAtaflam cseppet, meg vettem TAntum verde toroköblögetőt, de aki járt így mit adott neki, mi segíthet neki? VAlami jó tipp hogy többet egyen? Mennyi ideig tarthat ez?
Bocsánat, ha hosszú lett, de nagyon sajnálom szegénykémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!