Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet probléma, hogy a kistesó...

Lehet probléma, hogy a kistesóm (most töltötte az 5. évét) még mindig a macijával alszik el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit aggódom a kistesómért (5 éves, fiú), mert még mindig a macijával alszik. Szerintetek ebből lehet probléma? Én most vagyok 16, de igazából szeretem, és nem szeretném, hogy baja legyen. Anyu nem tett semmit, nem zavarja őt. Én valahogy 4,5 évesen szoktam le a macimról, de ez most nem érdekes.

Szóval, ebből lehet baj?

Köszönöm a válaszaitokat előre:

Stefánia, 16

2012. júl. 8. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Én 24 éves lány vagyok, és mai napig van egy plüssöm, amivel alszok, pedig a párommal élek, de semmi hátrányom nem származik ebből!:D Mi baja lenne tőle?
2012. júl. 8. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért aggódsz emiatt. Ha például cumizna, az inkább baj lenne, de hogy a macihoz túl idős lenne, azt nem hinném.

Én nem tudom hány éves koromig aludtam a macimmal, és teljesen normális vagyok. Imádtam a macimat, aztán ahogy nőttem, szép lassan leszoktam róla magamtól. Nem szabad elszakítani attól, amit szeret.

2012. júl. 8. 19:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Akkor békén hagyom :) Én valahogy úgy szokhattam le a macimról, hogy elszakadt, meg ki kellett mosni, és ezért napokig nem volt velem. Vagy már nem is tudom.

Igazából tényleg nincs mitől aggódnom, mert nyitott, segítőkész, és mostmár leszokott a hajam húzogatásáról. :) Köszi nektek:)

2012. júl. 8. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
még 10 évesen is alhatna a macival az sem kóros. Majd magától elhagyja. Bár nekem volt olyan évfolyamtársam, aki macival aludt, 25 évesen!!!
2012. júl. 8. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
ne aggódj mire barátnője lesz,már nem fog kelleni a maci.:)
2012. júl. 8. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:

kedves hogy aggódsz érte :)

jó testvér vagy:)

amúgy nem lesz baja, nem probléma:)

2012. júl. 8. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nem probléma, tök természetes:) Nem lesz belőle semmi gond később.

Az, hogy te 4.5 évesen leszoktál róla, nem jelent semmit.

Nekem már van 2 gyermekem, jómagam 34 éves vagyok, de a mai napig itt van a párnámon az a kutyus, amit még gyerekkoromban anyukám varrt nekem.

2012. júl. 8. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
én 26 éves vagyok,és van egy plüss kutya,azzal alszok...nekem mindig volt/kellett valami amivel aludjak,ez van :) És ettől nincs semmi bajom,nincs baj az elmémmel,nem vagyok visszamaradott..stb :) Van egy 2éves fiam,ő semmivel nem hajlandó elaludni,(csak a fülemmel,azt morzsolja...)annyi féle plüsse meg minden van neki,de semmi nem kell.Már gondolkoztam egy műfülen az enyém helyett,mert már nem érzem...
2012. júl. 9. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Hatalmas probléma!!!! ;)

Én 35 évesen egy röfivel alszom!! :) Mert mégis mi baj lehetne ebből? Ez most komoly? Ugye nem?

2012. júl. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!