Probléma ha sokat eszik?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 éves. Mindig nagyon jó evő volt, itthon is és bárhol máshol is.
Megfordult a fejemben hogy nem e baj? Nem hízik, vékony testalkatú (csak a pocija nagy). De eszik, és 1 óra múlva már éhes. És nem nasizásról, vagy pár falatról beszélek, hanem közel felnőtt adag ételekről. Ha megyünk valahova első szava hogy éhes.
2012. máj. 29. 14:50
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő (csak egyszerű 2 gyermekes anyuka) de szerintem a sok evés egyetlen hátulütője az elhízás és ha ez a veszély egyelőre nem fenyegeti, akkor szerintem nincs okod aggódni. Ha eleget mozog mellé, széklete is az elfogyasztottaknak megfelelő mennyiségű, akkor szerintem nem baj. Növésben van :)))
2/4 anonim válasza:
Igazából csak az aggasztó hogy nagy pocója....Talán kérdezd meg a gyerek orvost nehogy késöbb elhizzon vagy lehet valami hormonális probléma.
3/4 anonim válasza:
én is megkérdezném a gyerekorvost
nyilván teljesne más eset, de nekem inzulin rezisztenciám van, emiatt sokkal előbb megéhezem, mint mások. Ez könnyen szűrhető, lehet, hogy semmi baja nincs, csak lemozogja és fejlődésben van, de egy kérdést megér szerintem.
4/4 anonim válasza:
Ha rendes ételt eszik, akkor nem baj szerintem. De azért én is megemlíteném az orvosnak legközelebb. Érdekes, hogy nem hízik. Lehet, hogy ilyen gyors az anyagcseréje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!