Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves fiamnak most26-os a...

3 éves fiamnak most26-os a lába. Olcson kapnék 27-28as cipöt a télire, vajon mennyit fog nöni a lába addig? Vegyek vagy ne?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Én azért nem veszek előre cipőt, mert nem tudom mennyit nő a lába, plusz szeretem rápróbálni, kicsit menjen is benne, hogy lássam tényleg kényelmes neki. Csak úgy nem vennék előre cipőt.

De ha nagyon olcsó, akkor vedd meg. Ha nem lesz rá jó, akkor eladod.

2012. júl. 8. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Az sem baj ha nem nem nől annyit, úgyis vastagabb a harisnya vagy zokni benne.Én nem szeretem ha lábujj végigér, főleg télen.
2012. júl. 8. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak tavaly nyáron 26-os volt a lába, ősszel vettem 28-as cipőket és még most is jók rá. Szóval most a télen nem nőtt a lába, de sztem próbálkozhatsz, ha olcsó megéri. De 28-ast vegyél a harisnya miatt.
2012. júl. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!