Beadassam a bárányhimlő elleni oltást a 3 éves fiamnak?
Figyelt kérdés
Tartok a mellékhatásoktól.Nem szeretném hogy bármi baja legyen.
Szeptemberbe kezdjük az ovit.
2012. júl. 3. 21:05
1/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
6 kérdéssel a tiéd alatt, ugyanaz a kérdés. Hátha segítenek a válaszok!
2/6 anonim válasza:
És százezer beoltottból mennyinél lehet mellékhatás?Én elmúltam 70 éves és 15 éve kapom az influ védőoltást se influ se más betegségem nem volt azóta.És azt lelkedre tudod venni ha a fiad elkapja valahogy és megbetegíti a fél óvodát?
3/6 anonim válasza:
Inkább egy bárányhimlőn essen át ilyen kicsi korban nem vészes.
Ami nem kötelező előírás legalább azoktól a kemikáliáktól kíméld a babád.
Németországban, és a világ számos más országában már nem kötelező a legtöbb védőoltás.
Ez egy baromi nagy üzlet egyes cégeknek a világon.
Bármilyen betegségen átesik az ember az csak erősíti az immunrendszerét.
4/6 anonim válasza:
annyiszor elírtam már de most is megteszem: a bárányhímlő elleni oltás nem azt jelenti hogy nem kapja el a gyerek, hanem hogy enyhébb lefolyású lesz a betegség. én beadattam a lányomnak. ismerek olyan 21 éves mentőst aki szintén megkapta az oltást kiskorában, csak akkor még egy oltást adtak! tehát annyira nagyon nem újdonság ez.
5/6 anonim válasza:
Szia!Én is gondolkodtam rajta,végül hamarabb lett himlős,mint ahogy megkapta volna a védőoltást.:-)Utólag visszagondolva jobb így,hogy 4 évesen túl esett rajta,és tényleg nem 100%,hogy ha megkapja az oltást,akkor nem lesz himlős.Most 3 hós a kicsi lányom,és csak a kötelező védőoltásokat fogja megkapni.Üdv:2 kislány anyukája
6/6 anonim válasza:
Mi beadattuk a gyereknek és magamnak is mert én még nem voltam bárányhimlős. Nem volt semmi mellékhatása. Két oltás kell belőle és akkor teljes védettséget ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!