Szerintetek mi a helyes?
Csak egy történet az én régmúlt gyermekkoromból:
Én is összejártam az udvarban lakó kisfiúval (közel egy idősek vagyunk), együtt homokoztunk, mikor is Ő valamiért fejbe vert a homokozó lapáttal (kicsi, műanyag). Erre én bőgve berohantam, hogy megütött, Apukám meg közölte, hogy nem kell bőgni, üssek vissza. ezen felbuzdulva kifelé menet felkaptam Anyukám szemeteslapátját (nagy, vas), és jól fejbe vágtam vele a kissrácot. Én ettől lényegesen jobban éreztem magam, de Anyuék soha többé nem mondták, hogy üssek vissza. (Ja! Később sosem bántott!!!! :D)
Mi is így vagyunk, anniy különbséggel,hogy a lányom 20 hónapos lesz,meg a kis barátnője is.
A ksilány nagyon verekedős, harapdálós, ütögetős...de valami borzasztó lett mára. Eddig a szülők mindig rászóltak, de szerintem az elején elrontották,emrt nevettek rajta, és a kislány azt hiszi játék. Most odáig jutottak,hogy a lányomhoz hozzádobta a cumisüvegetz, anyuka rákiabált,hogy nem szabad, emlyik kezeddel csináltad, add ide hagy csapjak rá, a kislány vigyorogva odanyújtja a kezét, majd szó szerint gúnyosan kineveti anyukát nyújtja a másikat és mondja: "ezt is":(:(:(:
Nem tudom meddig birom én is,mert állandóan gyepálja a lányom, tépi a haját, van borostánlánca azt is majd kitépta a nyakából, lelöki a taxiról/motorról. Nem modnanám a lányomat én se tutyimutyinak, csak sztem nem tud a helyzettel mit kezdeni, ő nem verekedős, de nem is szeretném erre buzdítani.
Hamarosan születik a ksitesó,akkor szerintem megritkulnak kicsit a találkozások, hátha javul majd a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!