"ver" a gyerekem?
Nekem is ilyen a fiam..mindennap látja anyát és szeret is vele játszani de sokszor ha már meglátja vagy rá üt vagy ha épp a kezemben van mikor találkozunk engem üt..apával is ezt csinálja annyi kivétellel hogy akkor nem üt meg engem semmiképp csak apát mert apa nagyon mérges ha rámüt és ezt megtanulta a babám..de apát ettől függetlenül üti..ő nem sértődik meg rajta..még ki is neveti milyen méregzsák meg mindig mondja hogy bezzeg jövő nyáron majd mikor focizni akarsz jó leszek Én még Neked:)
Mamának is mondjátok hogy majd ha nagyobb lesz akkor meg megy bujni oda is ha vmit akar:) sztem nem kinövik(mert max a cipőjét meg a ruháját növi ki a gyerek) de ha nem tulajdonitasz tul nagy jelentőséget neki majd felhagy ezzel..
bár az én lányom nem verekedett,de volt időszak,mikor apához se ment oda nem vehette fel,nem tudta megszeretgetni,puszit adni.
és ugyan ez a papával,mamával/pedig mamát nagyon szereti/
de elnőtte,azt nem tudom megmondani mennyi idő után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!