Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy a 2.5 éves...

Mit tegyek, hogy a 2.5 éves fiam ne reggel fél 6-kor keljen?

Figyelt kérdés
Du. alszik fél 1-től,3 körül szoktam ébreszteni.Lehet sok a délutáni alvás?Este 9-kor megy aludni.Esetleg keltsem fél 3-kor?Ha 7-ig aludna az fantasztikus lenne!!!
2012. júl. 5. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

kitartás, ettől többet szerintem nem tudsz tenni. Nálunk is a lányom a hatórás ébresztő. Nagyon durván kipróbáltuk néhány alkalommal, hogy hagytuk éjfélig játszani, vagy mesét nézni, mondván, hogy másnap majd jó sokáig alszik...nem hatkor, hanem hat óra öt perckor kelt :)

Szerintem nem sok a délutáni alvásidő sem, én nem ébreszteném, mert azt tapasztaltam ,ha ébresztem a gyereket, akkor cserébe ő nyűgös lesz egész délután.

2012. júl. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!