Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi időre bízzam 2 éves...

Mennyi időre bízzam 2 éves lányomat nagyszülőkre, ha még korábban nem volt erre példa?

Figyelt kérdés
Eddig max. fél nap volt, hogy nem találkoztunk, a nagyival egyébként nagyon jóban van.
2012. júl. 3. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát először próbáld egy-két órával, majd fokozatosan emelve lehet akár fél vagy egy napot is. Ha már összeszoktak akkor viszont csinálhattok egy kisebb szökést is apával egy esti buli erejéig :)
2012. júl. 3. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:

nem értem :) a nagyinál nem volt még vagy a nagyival volt mikor fél napot nem találkoztatok?

ha a nagyival akkor 1 éjszakát ott aludhatna, hogy mit szól hozzá.

ha nem, akkor pedig egy fél napot töltsön a nagyival.

nálunk úgy volt, hogy heti 1x átvittem anyósomhoz a fiunkat, 11körül és este 5-6-ig maradtunk így ott volt a délutáni alvás. majd heti 2x mentünk, vasárnap is amikor a férjem is jött és elintéztük a nagybevásárlást, majd egyik este ott fektettük le és mikor elaludt hazajöttünk. reggel nagyon örült a nagyszülőnek, de persze mi is rohantunk hozzá, pedig már 2 éves volt :)

azóta fél éve telt el, de azóta csak 1x aludt ott, nem tudom, valahogy mindenki elveszítette a lelkesedését :D

2012. júl. 3. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Amikor fél napot nem találkoztunk, akkor vagy a férjemmel volt, vagy a nagyi jött el hozzánk. De volt már a nagyinál is természetesen, de oda együtt mentünk.

Amit az első válaszoló leírt azon már túl vagyunk. Csak azt nem tudom egy vagy két nap legyen kezdésnek. Pl. reggel elbúcsúzunk és másnap este találkozunk, vagy inkább másnap már reggel?

2012. júl. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!