Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves fiamnak 2 napja...

2,5 éves fiamnak 2 napja meghallt a mamája, ö nemtudja, de furcsán viselkedik, azota állandoan követ a lakásba, fogja a kezem, nem enged el 1 pillanatra sem. Azért csinálhatja mert érzi, h van valami a mamájával? Vagy velem fog történni valami?

Figyelt kérdés
mindig anyás volt,az tény és való,de 2 napjanem tudok,ugy közlekedni a lakásba,h ne fogja a kezem,mindenhova követ,ott kell mellette lennem minden pillanatba.kereste a mamáját azt mondtam,hogy csicsil.mi tegyek?hogy kezeljem?

2012. júl. 3. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kislányomnak volt egy kuytabarátja, aki nemrég elpusztult. Elnézést a párhuzamért, csak segítségül szánom. Én kihasználtam a lehetőséget, elmondtam neki, hogy vannak betegségek, amiker az orvosok sem tudnak meggyógyítani, illetve a test idővel elhasználódik, mint az elem, ami kimerül, és akkor többé nem működik. Nem hiszem, hogy felfogta (3 múlt), de valamicskét csak megértett belőle.

Én azt tanácsolom, hasonlítsd a dolgot ahhoz, mint mikor elromlik egy játék és nem lehet többé megcsinálni, vagy elhasználódik valami és többet nem lehet használni - ilyen a testünk is sajnos. Az igazat meg kell mondani, ha nagyobb korában tudja meg, csak rosszabb lesz. Így talán megérti, miről van szó. Ha vallásosak vagytok, akkor persze van mihez nyúlni magyarázatként, de ha nem, akkor kerülném a "felment az égbe" és hasonló szövegeket.

Én azt mondtam, a kuytus most az angyalokkal van...

Részvétem a nagymamáért!

2012. júl. 3. 15:25
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a tanácsokat!!!
2012. júl. 3. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Étkezést kihagytam. Bölcsiben mindig eszik mindent, jól is alszik. Itthon válogatósabb, volt mikor nem tetszik neki a kaja és nem is kóatolja meg, de sok mindent meg igen. Volt mikor megkóstoltattam vele azt amit nem akart, nehezen de elértem hogy azt megkóstolja, aztán ha ízlett neki meg is ette.
2021. júl. 9. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Elnézést, rossz helyre küldtem
2021. júl. 9. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!