17hónapos kislányom nagyon szeret cicákkal játszani. Mennyire veszéjes ez?
Az én egy évesem a mamánál a cica farkára akart lépni, olyan édes volt!!!
Azért moss kezet alaposan a cicázás után.
A nőgyógyászom mondta(neki is vannak gyerekei), hogy amivel nagyon kell vigyázni az a macska. A toxoplazmózis a kicsikre is veszélyes, de egy - másfél éves kor után már nem lehet bajuk szerintem.
szia! a 9 hónapos fiam megőrül a cicánkért. eddig szegény jószág ki volt zárva a gyerek miatt, de mivel a fiam nem hajlandó a földön maradni (csak üvölt mert állni akar, viszont még nem tud mászni) és semmilyen játékkal sem tudom motiválni, beengedtem a macskát. ez az egyetlen érdekes dolog a földközeli perspektívában.
legtöbbször csak próbál valahogy utána menni, de ha a cica odamegy hozzá, megmarkolja a fülénél, farkánál fogva és sikongat a gyönyörűségtől. :)
Igazából arra vigyáz, hogy a homokozóhoz ne enged közel a macskát, mert ha belepiszkít és ha szájába kerül a homok akkor súlyos bélfertőzést kaphat a kicsi
(saját tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!