Patika kártyával lehet pelenkát venni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 15:15
1/5 anonim válasza:
Nálunk a pampers-t a drogériában lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
melyikben?Dm?
2012. jún. 29. 15:34
3/5 anonim válasza:
Egészségkártyával azt a fajta pelenkát tudod megvenni a patikákban amit tartanak. de ha bárhol máshol veszel pelenkát de bármi babaápolási cuccot (bébiétel nem tartozik ide) és számlát kérsz róla, azt beküldöd az egészségpénztáradnak akkor visszautalják az árát, amennyiben a számládon van még elegendő összeg.
Érdemes a pénztárad honlapján megnézni, hogy kell íratni a számlát, mert pénztáranként eltérő lehet.
Remélem érthetően írtam...
4/5 anonim válasza:
igen.én vettem liberót helen harpert is patika kártyára a patikában
5/5 anonim válasza:
Nekünk külön rendeltek a patikában olyan pelust amilyet szerettünk volna. Nagyon rendesek voltak, csak odatelefonáltunk és amikor megjött visszahívtak minket, hogy mehetünk érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!