Egészségpénztári kártyával hol tudok pl. pelenkát venni?
Pelenkát bárhol vehetsz, ha nincs kártyás termináljuk, max. számlát kérsz róla, azt beküldöd az ep-hez ők pedig kifizetik. A Medicinánál ez 3 nap.
Egyébként nálunk van vagy 5 féle pelus a gyógyszertárba, csak éppen Medicinás kártyával nem tudok fizetni...
Még eszembe jutott:
Nézd meg, hogy az OTP-s EP-nél minek kell a számlán szerepelnie, mert ez sem egységes.
Bebish pelenkát reklámozzák hogy EP-re kapható, meglehetősen olcsó is, hát azt gondoltam, rossz nem lehet -tévedtem. Már méretben is kicsinek bizonyult az írotthoz képest, a legzavaróbb pedig hogy kifolyt a kaki, a nedvesség és pici zselés anyaggal volt tele a bőröcskéje.
Néztem, török.
Nem tudom hogy vizsgálják be ezeket a pelusokat de a véleményem hogy nem tudom ajánlani, azt hiszem fel se fogjuk használni -ablakon kidobott pénz.
Ó, és nem tudom mennyire ismert, de az ismertebb pelenkamárkákra (Pempers, Hugges) is kérhető egészségpénztári számla -ezt olvastam, sőt, a MOSHATÓ VARROTT TEXTILPELENKÁK is elszámolhatók.
Én most ezekre akarok áttérni a baba egészsége miatt: nemcsak a bőre, hanem mivel fiam van, és -bár nincs bizonyítva- nekik különösen veszélyes lehet az eldobható a későbbi termékenységükkel kapcsolatban -illetve hát az egészségükkel. Ugyanis állítólag az eldobható pelusok bezárják a hőt és ez károsíthatja a heréket -engem ez győzött meg utolsó érvként hogy áttérjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!