Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egészségpénztári kártyával...

Egészségpénztári kártyával hol tudok pl. pelenkát venni?

Figyelt kérdés
Mert az OTPs írja hogy pelenkára, tápszerre is elhasználható, de pelenka kapható a gyógyszertárban?? Mert a tápszer még oké...
2012. jan. 30. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Kapható gyógyszertárban, de nem tudom milyen.
2012. jan. 30. 11:43
 2/10 szchylla válasza:
Kaphatóóóó, igen !!! Én is arra veszem! Kérdés, hogy adott gyógyszertárban elfogadják-e az egészségkártyádat, ill. hogy van e pelusuk, mert ott drágább,és nem igazán szoktak tartani... Nekem is mindig külön meg kell rendeltetnem. Ha van olyan szállítójuk, amelyik hoz, akkor lehetséges!!! Én a pampers economit rendeltetem, ez megy e-kártyára, meg asszem a libero is.Ez biztos. Ha vmi kérdésed van még ezzel kapcsolatban, írj nyugodtan...
2012. jan. 30. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Pelenkát bárhol vehetsz, ha nincs kártyás termináljuk, max. számlát kérsz róla, azt beküldöd az ep-hez ők pedig kifizetik. A Medicinánál ez 3 nap.

Egyébként nálunk van vagy 5 féle pelus a gyógyszertárba, csak éppen Medicinás kártyával nem tudok fizetni...

2012. jan. 30. 12:41
 4/10 A kérdező kommentje:
És vehetek pl dm-be is pelust, csak a számla legyen az EP nevén???
2012. jan. 30. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jan. 30. 13:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jan. 31. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott:

Nézd meg, hogy az OTP-s EP-nél minek kell a számlán szerepelnie, mert ez sem egységes.

2012. jan. 31. 08:00
 8/10 82reni válasza:

Bebish pelenkát reklámozzák hogy EP-re kapható, meglehetősen olcsó is, hát azt gondoltam, rossz nem lehet -tévedtem. Már méretben is kicsinek bizonyult az írotthoz képest, a legzavaróbb pedig hogy kifolyt a kaki, a nedvesség és pici zselés anyaggal volt tele a bőröcskéje.

Néztem, török.

Nem tudom hogy vizsgálják be ezeket a pelusokat de a véleményem hogy nem tudom ajánlani, azt hiszem fel se fogjuk használni -ablakon kidobott pénz.

2012. márc. 12. 11:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. márc. 12. 12:47
 10/10 82reni válasza:

Ó, és nem tudom mennyire ismert, de az ismertebb pelenkamárkákra (Pempers, Hugges) is kérhető egészségpénztári számla -ezt olvastam, sőt, a MOSHATÓ VARROTT TEXTILPELENKÁK is elszámolhatók.

Én most ezekre akarok áttérni a baba egészsége miatt: nemcsak a bőre, hanem mivel fiam van, és -bár nincs bizonyítva- nekik különösen veszélyes lehet az eldobható a későbbi termékenységükkel kapcsolatban -illetve hát az egészségükkel. Ugyanis állítólag az eldobható pelusok bezárják a hőt és ez károsíthatja a heréket -engem ez győzött meg utolsó érvként hogy áttérjek.

2012. ápr. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!