2,5 éves éppen szobatiszta kislánnyal, ha idegen helyen kell pisilni, hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Csak úgy leguggolni nem akar, csak wc-be pisil, kakil tehát ha nem itthon vagyunk, hogy ültessem rá wc-re? (úgy gondolom nem jó ha ráül pl. plázákban, vigyek domestos törlőt, ami hatékony egyáltalán vagy tartsam a wc felett stb. ilyesmikre gondolok)2012. jún. 29. 13:14
1/5 anonim válasza:
Nekem az nagyon szimpi, a higiéniáról nem is beszélve. A táskában elfér, utána csak ki kell dobni.
2/5 anonim válasza:
Ha tud úgy pisilni, hogy a WC fölé tartod, akkor az a legegyszerűbb.
A papírbili is jó megoldás lehet (bár vannak helyek, ahol olyan mocskos a padló, hogy nem akarnám, hogy a nadrágja/szoknyája, esetleg a keze a földet érje)
Én bizony ha nem tiltakoztak nagyon, pelust adtam ilyenkor rájuk (pl. egy plázaútra, vagy máshová, ami beláthatóan néhány óra)
3 kislány anyukája
3/5 anonim válasza:
Plázákba még ha 5x törölném le domestos törlővel,akkor se ültetném rá a gyereket! Inkább rohanjatok ki az épület mellé a szabadba. Ha nagyon kell neki, akkor tartsd a wc fölé és pisiljen úgy,de rá ne ültesd. Esetleg vegyél papir wc ülőkét,ezt az ülőkére kell teriteni,de az is elmozdulhat,az se 100% védelem.
4/5 anonim válasza:
Én sem akartam ráültetni, de tiltakozik úgy, hogy csak a wc fölött tartom, úgy nem hajlandó pisilni. Ezért letörlöm nedves kendővel, majd körbeterítem wc papírral a wc peremét. És ügyelek rá, hogy ne érjen a puncija semmihez. Utána alaposan kezet mosunk. Így nem lesz semmi baja, azért nem kell ennyire túlparázni. Persze ha látom, hogy iszonyú mocskos egy wc, akkor inkább mi is kifordulunk.
5/5 anonim válasza:
Ha rá tud guggolni a wc peremére, és Te hátul fogod a hónaljánál, akkor úgy tud pisilni, és kakilni is. Természetesen talpa van a wc peremén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!