Reális, hogy előreengednek egy 17 hónapos babával az okmányirodában?
Nem hiszem.De hátha...nem tudod a babát addig valakire bízni?Engem 40 hetes terhesen nem engedtek előre.Sajnos...
De ez ügyintézőn is múlik,esetleg szólj a biztonsági őrnek hogy tegyenek kivételt.
Nem, a dolgozók semmiképp.Estleg ha van egy jóindulatú ember előtted, ő cserélhet veled...de ez ritka mint..
.Mi fogorvosnál vártunk 3 hónapos babával (begyulladt az egyik fogam), kb. 5en voltak előttünk, SENKI nem jött oda, h ugyan menjen már be, mert látom kisbabával vannak........
Miért kellene?
Sok anyuka szokott ott lenni.
Nem engednek előre és nem is elvárható.
Más meg rohanna tovább dolgozni, vagy beteg nyugdíjas, stb.
Menj dél körül, akkor kevesebben vannak.
Én bankban dolgoztam, de sajnos ilyenkor mindig volt legalább 1 ügyfél, aki panaszt tett mert előre vettük, aki később érkezett :-( Mondjuk valahol igaza van, munkahelyről sem lehet lelépni csak úgy, aztán meg azzal visszamenni hogy "bocs főnök, volt ott 3 anyuka, előre engedtem őket".
Telefonon kérdezd meg, hogy mikor vannak kevesebben. Vagy ha lehet, ne vidd magaddal.
Időben kell gondolkodni. Kérj időpontot, akkor biztos nem kell várnod sokat.
Engem 2 gyerekkel, pocakosan sem jellemző,hogy bárhol előre engednének, de nem is várom el.
Nem fognak előreengedni.
Mi időpontra mentünk ugyan, de az egész okmányiroda üres volt. És ki kellett várnunk az időpontunkat, addig a csajok meg sem emelték a feneküket(nekem személyi) pedig nagy pocakkal, 18hónapossal mentem.... És sem előttünk sem utánunk nem jött senki, telefonok csendben, billentyűk sem kopogtak, csak egymással dumáltak. Jah a gyerek jókedvében mindent szétpakolt ami babakézmagasságban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!