Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztalt Anyukák, milyen...

Tapasztalt Anyukák, milyen ovis jelet vegyek?

Figyelt kérdés

Van öntapadós, fóliás, rávasalhatós, rávarrható, meg biztos kihagytam még valamit. Melyik a legpraktikusabb, és melyiket nem ajánljátok? Vagy csak egyszerűen alkoholos filc?

Nekünk minden ruhára rá kell majd tenni, és a kislányomnak elég sok ruhája van.

És kb hány db-ot vegyek?

2012. jún. 27. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Rávasalhatósunk volt, néhány mosás után lekopott, megtöredezett.Végül maradtunk az alkoholos filcnél:))
2012. jún. 27. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
alkoholos filc
2012. jún. 27. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

És a ruhákra hová rajzoljátok a jelet? Mondjuk ha nincs benne címke. Én sokból ki is vágom a címkét, magamból kiindulva, mivel engem irritálnak a címkék.

2012. jún. 27. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért kérdezz rá, hogy egyáltalán lesz-e szükség a jelölésre? A mi ovinkban nem kellett, a takarókra, törülközőkre, fogmosópohárra egységesen az oviban raktak jelet, a ruhákat meg szekrényekben tartják, soha nem keveredett össze. Én itthon egyedül a váltócipőt meg a fogkefét jelöltem meg.
2012. jún. 28. 06:42
 5/9 anonim ***** válasza:
en zsugorkat vettem, abbol csionaltam gombokat a fiam jelevel. egyreszt jo moka volt, masreszt eltavolithato,harmadreszt olcsó :)) 300ftbol kijott 20 db
2012. jún. 28. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a kisfiamnak öntapadósat és vasalhatót vettem, ha jól emlékszem, valami 6 forint körül volt darabja és több mint 200 darabot kaptam egy csomagban (2 A4-es lapot fele fele arányban). Mindenre tettem: kabát, cipő, póló, kardigán, törölköző, ágynemű, még a zoknira is (ami a tornazsákjában marad), fogkefe, pohár, fésű...stb., de még most is van belőle.

2012. jún. 28. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, megnéztem a honlapjukat és most akciójuk is van...

Itt rendeltem:

[link]

2012. jún. 28. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, kell mindenre rakni, már megmondták.

Kedves utolsó, az öntapadós jel az milyen? Milyen anyagból van? Egyszer használatos? Vagyis ha kimosom a ruhát, akkor ott marad, vagy hogy működik?

2012. jún. 28. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

(utolsó vagyok)

Az öntapadós jel a matrica, amit nem kell vasalni, azt a sima felületre kell ragasztani: pohár, fésű, fogkefe, cipő, stb. Sem a vasalható, sem az öntapadós nem egyszer használatos, a fiam most lesz középső csoportos és még hibátlanok, nem kell cserélnem őket.

2012. jún. 29. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!