Tapasztalt Anyukák, milyen ovis jelet vegyek?
Van öntapadós, fóliás, rávasalhatós, rávarrható, meg biztos kihagytam még valamit. Melyik a legpraktikusabb, és melyiket nem ajánljátok? Vagy csak egyszerűen alkoholos filc?
Nekünk minden ruhára rá kell majd tenni, és a kislányomnak elég sok ruhája van.
És kb hány db-ot vegyek?
Köszi!
És a ruhákra hová rajzoljátok a jelet? Mondjuk ha nincs benne címke. Én sokból ki is vágom a címkét, magamból kiindulva, mivel engem irritálnak a címkék.
Szia!
Én a kisfiamnak öntapadósat és vasalhatót vettem, ha jól emlékszem, valami 6 forint körül volt darabja és több mint 200 darabot kaptam egy csomagban (2 A4-es lapot fele fele arányban). Mindenre tettem: kabát, cipő, póló, kardigán, törölköző, ágynemű, még a zoknira is (ami a tornazsákjában marad), fogkefe, pohár, fésű...stb., de még most is van belőle.
Igen, kell mindenre rakni, már megmondták.
Kedves utolsó, az öntapadós jel az milyen? Milyen anyagból van? Egyszer használatos? Vagyis ha kimosom a ruhát, akkor ott marad, vagy hogy működik?
Szia!
(utolsó vagyok)
Az öntapadós jel a matrica, amit nem kell vasalni, azt a sima felületre kell ragasztani: pohár, fésű, fogkefe, cipő, stb. Sem a vasalható, sem az öntapadós nem egyszer használatos, a fiam most lesz középső csoportos és még hibátlanok, nem kell cserélnem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!