Szerintetek egy sétáló, de még babakocsizni szerető 15 hósnak vegyünk új sportbabakocsit? Vagy inkább használtat, abból is milyet? Meddig használtátok ti a kocsit,
szerintem is felesleges...
Én már nem vettem másikat, én fiam is 15 hónaposan már szépen sétált.Most 20 hónapos és már pár hónapja elő sem vettük a babakocsit,mindenhova sétálunk(van hogy messzebbre is)
De ez a Te hozzáállásodon is múlik.Ha meg szeretnéd tanítani,hogy kell szépen sétálni, és nem kell napi több km-et megtennetek ügyek intézése miatt,akkor menni fog.
tőlünk nincs olyan messze se a játszótér, se a bolt, fiam már ügyesen vásárol vele, megvárja míg fizetek.
Ez tényleg csak rajtad múlik.
15 hósnak azért még nem árt, ha van otthon egy kis sportkocsi.
Azt gondold át, hova jártok gyalogosan, messze van-e a bolt, stb. Az én gyerekem 2 éves elmúlt, de még néha most is jó, hogy van babakocsi(főleg, ha messzire kell menni, hazafelé már nem bír jönni), bár már egyre ritkábban kell.
Ha viszont pl. autóval jársz sok helyre, akkor nem biztos, hogy érdemes venni. Egy ismerősöm pl a gyerek 1,5 éves kora óta elő sem vette a babakocsit, de ő szinte mindent autóval intéz. Én használtat viszont csak úgy vennék, ha személyesen megyek el érte, és meggyőződöm az állapotáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!