Új babakocsit kell vennem. Gyermekem már 1.5 éves múlt. Milyet vegyek, esernyő babakocsit, vagy tálcás sportbabakocsit?
Figyelt kérdés
Kár, hogy gyermekem még nem tud válaszolni a kérdésre... :) Tapasztalatom nincs, nem tudom, melyik lenne praktikusabb. Sokat tömegközlekedünk. Kinéztem egy tálcás babakocsit, 6 kg. A kupolás-karfás-normális esernyőkocsik vannak 6 kg-k. Nem tudom, van-e értelme a tálcának? Mármint persze, onnan tud eszegetni, stb. De vajon kell az neki? Segítsetek dönteni, ti mit használtok, vagy milyet vennétek? Köszönöm előre is a válaszokat!2011. febr. 21. 23:52
1/6 anonim válasza:
Én a legegyseszrűbb esernyőkocsit venném. Egy pillanat alatt összecsukod, kicsi helyet foglal. A gyerkőcöd meg már egyre kevesebbet fog benne ülni, jön a jó idő és sétálni fog.
2/6 anonim válasza:
egyszerű esernyő. Eszegetni tálca nélkül is tud:-)
3/6 A kérdező kommentje:
Én is inkább az esernyő mellett vagyok... Köszönöm a válaszokat. :))
2011. febr. 22. 12:37
4/6 anonim válasza:
Mi pont a napokban vettünk esernyőkocsit a 20 hónapos fiamnak. 4,7 kg a súlya, Hauck márkájú, olcsó kategória (6500Ft). A kistesó már a pocakban, ezért volt fontos szempont a könnyű súly.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, megkérdezhetem, hol vettétek, vagy hogy mi a pontos neve?
2011. febr. 22. 17:22
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!