Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit tennétek, hA nem...

Ti mit tennétek, hA nem szeretnétek ott élni, ahol most laktok? Hol szerettek/szeretnétek gyereketekkel/gyerekeitekkel lakni? Ha tudsz változtatni, változtatnál mindent hátrahagyva.

Figyelt kérdés
Elmennél oda, ahol munka is van? Kisváros/nagyváros/megyeszékhely vagy falu?

2012. jún. 25. 08:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi azért váltottunk 8 évvel ezelőtt, mert engem elszólított a munkám, és mindenképp együtt akartunk maradni.

Vidéki kis faluban nőttünk fel, de egyikünk sem szerette, mindketten folyton mozgásban vagyunk, pörgünk, még most 2 gyerekkel is.

Tehát engem Pestre küldtek, nem is nagyon próbáltam haza kerülni, mert nagyon megszerettem,, így a párom jött utánam, miután meggyőztem, hogy itt sokkal jobban keres ő is én is. Így hát mindent otthon hagytunk, szülőket rokonokat, és elköltöztünk. Én nem sokkal keresek jobban, de a férjem 2× annyit kap, mint vidéken, van egy kis kertes házunk, 2 gyerkőcünk, bár nem könnyű segítség nélkül, de megérte, a férjem ahol dolgozott vidéke közben csődbe ment, a munkalehetőség nulla az ő szakmájában, mg itt Pesten is, így mindenképp váltanunk kellett volna.

Utólag is azt mondom, hogy igen most is változtatnék, mert ha nem érzed jól magad ott ahol, vagy annál sokkal rosszabb nem lehet, ha meg munka van máshol, és sikerül egy olyan házat találni amiben mindenki jól érzi magát, az csak plusz jó.

És hogy ki adja fel a munkáját, nyilván az aki kevesebbet keres. Vagy aki többet kap az új helyen.

2012. jún. 25. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!