Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az utcai pisilést hogy oldjáto...

Az utcai pisilést hogy oldjátok meg? És mi van ha kaka is van, hová szaladtok mondjuk ha nincs wc a közelben, és füves terület sem, mondjuk egy forgalmas útszakaszon?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány?

Ha kicsik, akkor két kocsi között valahol takarásban.

A táskámban mindig van fertőtlenítőkendő és papír wc ülőke, és bemegyünk a gyorséttermekbe, bárhová. Még sehonnan sem raktak ki, sőt segítettek.

Kicsiknek meg lehet kapni a DM-ben egyszer használatos papír bilit, összehajtogatva nem túl nagy, táskában elfér.

2012. jún. 23. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
2,5 éves leányzó. és külföldön vagyunk :)
2012. jún. 23. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Fiam van, így a pisilést bármely bokorban, fa tövében elintézzük. Ha nincs semmilyen növény, akkor csak reménykedem, hogy nem az utolsó pillanatban szólt és rohanok vele valami helyet keresni.

Kaki, nehezebb eset, múltkor egy boltban jött rá szegénykémre, rohantam vele valami helyet keresni, végül a mekiben kötöttünk ki.

2012. jún. 23. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiamnál könnyebb,mivel odaáll egy fához,vagy bokorhoz valahova takarásban és ennyi.Ha netalántán kaka is van,mint pl. ma,akkor egy erdő mélyébe megyünk be,és elvégzi a dolgát,ha nagyon nincs a közelbe semmi wc lehetőség.Hülyeség vagy nem hülyeség,de én vettem olyan zacsit,amibe a kutyáknak a kakiját szedik fel.Na én ilyenkor felszedem a kakkantyút és eldobom a kukába.Utána mindketten kézfertőtlenítő,vissza a kocsiba és irány tovább.Ez volt ma.Kislányomnál a kaka-dolog ugyanaz,de a pisilést mindig megszenvedjük.Én úgy szoktam csinálni,hogy én leguggolok,a két lábát megfogom,a háta az én mellkasomnál van,és máris el van intézve.
2012. jún. 23. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én a kakát úgy oldom meg,hogy leteszek egy papírzsepit,fölé guggoltatom,arra megy a kaka.nedves törlő és uzsonnás zacsi mindig van nálam.összecsomagolom a cuccot,be a zacsiba és a legközelebbi kukába kidobom.ha kell neki,nincs mese,mert sokáig nem tudja tartani,utolsó pillanatban szól,max 2-3 percünk van,amíg találunk egy eldugodtabb helyet(2,5 éves múlt).

forgalmas útszakaszon valami kapualjat keresnék,és oda mennék,de ha nincs más,akkor ott és ahol rájön.inkább,mint hogy bekakáljon

2012. jún. 23. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kisfiú állva, kislány guggolva tud pisilni eldugott helyen.
2012. jún. 24. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!