Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermekem orrába van egy...

Kisgyermekem orrába van egy borsónyi duzzanat, mi lehet az?

Figyelt kérdés

A frász jött rám, mióta észrevettem - azaz most-, akinek van valami infója, tapasztalata, az legyen kedves megosztani velem.

Köszönöm

2012. jún. 22. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol van a duzzanat? En biztos megmutatnam holnap az ugyeleten, hetfon pedig egy ful- orr gegesznek. Addig meg rakeresnek a neten. Miota nott a merete? Faj neki? Nyomasra erzekeny?
2012. jún. 22. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Kerdezted tole, hogy nem dugott- e bele valamit? Unikaocsem tictacot dugott fel, de hallottam mar babrol is, az veszelyesebb!
2012. jún. 22. 21:54
 3/8 A kérdező kommentje:

A bal orrában van elég fölül, éppen ezért nehezen észrevehető. Már tegnap láttam, de azt hittem fikusz, erre néztem ma is, és mikor bevilágítottam lámpával akkor láttam, hogy ez bizony egy duzzanat.

Mióta észrevettem a frász kerülget, már nézegettem a netet, de nem lettem sokkal okosabb. A házidoki ráadásul hétfőn délután lesz, a kórházakban hétfőn délelőtt vannak a rendelések, de végighívom őket, lehet-e beutaló nélkül menni.

Amúgy semmi jele, hogy ott bármi lenne neki, nem nyűgös, nem fájlalja, nincs megfázva, szóval sem utal rá, hogy gond van, csoda hogy kiszúrtam, annyira fent van, és hát lámpa nélkül szinte látni sem lehet.

2012. jún. 22. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül az orrmanduláját látod?
2012. jún. 22. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt nem tudom. De, ha nincs megfázva, akkor miért dagadna be az orrmandulája? Nem tudom, de nagyon idegtépő, pláne ezt így péntek este kiszúrni, tudván, hogy hétfőn van rendelés.
2012. jún. 22. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem dugott borsót, vág babot az orrába, az ott szépen bedagad.

Lehet orr polip.

Nem horkol? Kap rajta levegőt?

Miért vársz hétfőig, van kórház, ahol a gyerekosztályon ott az ügyeletes orvos, aki megvizsgálja a gyereket!

2012. jún. 23. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
az az orrmandula :)
2012. jún. 23. 15:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Voltam vele ügyeleten, szerencsére feleslegesen. Mint kiderűlt az orrkagylóját láttam. De most màr megnyugodtam. Inkább megyek feleslegesen,mint kèsve mikor már nagy a baj.

Köszönöm a válaszokat.

2012. jún. 23. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!