Bölcsibe mit kell a jövedelem igazolásba beírni?
Tudom, hogy a család jövedelmét, csak nem tudom milyen formában kell ezt beadni.Jelenleg még gyesen vagyok, párom jelenleg munkát keres.Illetve folyamatban van az elhelyezkedése.
Hallottam, hogy most még munkáltatói igazolás is kell, hogy vissza vesznek dolgozni mert ha nem akkor ugrik a bölcsi.Csak ez olyan tisztességtelen mert ha nem tudom a gyereket a bölcsibe elhelyezni akkor meg hogy a manóba menjek munkát keresni ha esetleg mégsem vennének vissza?Senkire nem tudom bízni.
Ha tudsz, mindenképp szerezz munkáltatóit, mert ha várólista van, hamarabb kapsz helyet a bölcsiben. Nekem így volt, mikor bementem, azt mondták 40en vannak előttünk. Vittem a munkáltatóit, és 1hét múlva volt hely! Bele kell írni, mióta dolgozol ott, határozott vagy határozatlan idejű, van-e próbaidő.
Ha konkrétan jövedelmet kell igazolni, az vszínű, a költségek csökkentéséhez kell, abba bele kell írnod a gyes összegét, a csp-t, azt, hogy a párod milyen összegű ellátást kap, és hogy így mennyi az egy főre jutó jövedelem.
Köszönöm a segítséget.Elméletileg felvették a gyereket bölcsibe egy hét múlva megyek az első szülőire.Azért írom, hogy csak elméletileg mert ugye ha engem nem vesznek vissza akkor gondolom őt is kiteszik.
Pedig már nagyon jó lenne újra dolgozni.Anyagilag is segítene meg a gyereknek is nagy szüksége volna a közösségre lassan már 2,5 éves lesz.
Nem beszéltél még a közvetlen főnököddel vagy a céggel, hogy visszavárnak-e? Ezt kellene gyorsan tisztázni, mert akkor gond nélkül intézheted a papírokat.
Előre jelezd a cégnél, hogy szeretnél x-től visszamenni dolgozni, számolják ki a szabidat stb.
Én pont ebben a helyzetben vagyok, kértek tőlem is munkáltatóit és azt is, hogy mikortól állok munkába.
Ekkor derült ki, hogy nem vesznek vissza:(
Most ott tart a dolog, hogy ha fel is veszik a lányom a bölcsibe szeptember 1-től, október 1-ig kapott határidőt az elhelyezkedésre, ha addig nem találok másik munkahelyet, visszavonják a bölcsi határozatot, tehát kirakják a lányom úgy, hogy el sem kezdhette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!