Anyukák, akik csak gyesre vagytok jogosultak, vagy már gyesen vagytok, a párotok mennyit keres havonta? Jól kijöttök ebből a pénzből?
60ezret. + gyes + csp
26ezer hitelre megy el.
0ft se marad.
Szerencsére a nagymamám néha ad 1 kg lisztet:) az is valami:)
220-at keres jól kijövünk.
Amikor 160-at keresett abból is simán kijöttünk. Sokszor a gyeshez sem nyúltam, ment a számlára. Nagy lakásunk van és nincs hitelünk.
Várandóságom alatt megszűnt a férjem munkahelye. Azóta sem sikerült normális munkát találnia. Pedig már végső elkeseredésében parkfenntartói állásra is jelentkezett. De nem volt elég "sötét, koheró" hozzá. Most 8 hónapos a gyerek. Az önkormányzat semmilyen támogatást nem ad azoknak, akiknek az összvagyona meghaladja a 750.000 Ft-ot...
A válaszuk az volt, el kell adni mindent, akkor jogosultak leszünk havi 5000 Ft-os közüzemi számla támogatására... vicces...
Mindkettőnknek van szakképesítése. Azonban én GYES-en vagyok... és a tanári diplomámmal amúgy is lehetetlenség lenne elhelyezkedni.
Hitelünk nincs, nem is szeretnék!
Azt várjuk, hogy picit nagyobb legyen a gyerek... és valamerre tudjunk mozdulni.
Nem hiszem, hogy túl sok jó dolog vár még ránk itt.
Ahogy Orbán is mondta, talán 2020-ra nő a munkahelyek száma.. Ilyenekre nem alapozhatom sem a mi, sem a gyermekem jövőjét. Nagyon szeretnék még egy gyereket, de ebben a helyzetben örülök, ha ezt az egyet felneveljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!