4 évesnek orrmandula és fül becsövezés?
Mesélnél róla? A műtétről a lényeget tudom, elmondta az orvosunk.
Ilyesmi érdekel:
-hogy viselte a kicsi?
-meddig kellett rá nagyon vigyázni?
-mennyit adtatok a műtét után az orvosnak?
-kell kontrollra hordani?
Meg ha esetleg még valami eszedbe jut és megosztod velem, megköszönném?
Minden gyerek máshogy viseli. Én azt hittem könnyen fogja, mert itt sok anyuka azt írta.. Aztán nem így lett!
Nem akart inni egyáltalán, pedig az orrmandula műtét feltétele, hogy ha felébred, műtét után 1 órával inni kell! És egész másnapig sok folyadék!
Na ez nekünk nem ment! Bármivel próbálkoztam, aztán volt egy üdítőautomata a kórházban, onnan kért inni, én már azt sem bántam .. csak igyon! (még úgysem ivott soha automatás üdítőt) 2 év 8 hós volt mikor kivették neki.
Műtét után kell rá nagyon vigyázni, hogy ne sírjon sokat, mert a sírástól váladék termelődik, ami hányáshoz vezet! Na az tilos! a cél, hogy ne sírjon! Ezt én el tudtam érni.. Ölben fogtam több órán át, sétáltam vele a folyosón.. mindent amit akart, csak ne sírjon és ne termelődjön a váladék!
Tehát a műtét utáni két-három óra a kritikus.. de úgyis minden pillanatban figyeled majd, mert Te jobban fogsz félni hogy mi lesz vele,mint a gyerek! :))
20 perc volt a műtét, de nekem 1 órának tűnt, olyan lassan ment az idő!
10 ezer ft-ot adtam a kontroll vizsgálaton. 1x kellett menni. Rendben volt minden.
Fül becsövezésünk nem volt!
De jó lenne, ha nálunk is ilyen könnyen menne.
Muszáj a fülét is becsövezni, mert a hallása egyre romlik. Tavaly ősz óta járunk folyamatosan vizsgálatra, és nem javult semmit. Sőt csak rosszabbodott a hallása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!