Mennyit szoktak adni az orvosnak orrmandula műtét után?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 13:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenki amennyit gondol. Ha nem ad az sem probléma. Mi 20 ezret adtunk, nagyon megérdemelte a doktornő, mert lelkiismeretesen ellátott.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.hogy zajlott a műtét?altatásból mikor ébredt?
2012. márc. 12. 13:09
3/4 anonim válasza:
Volt előtte vérvétel, vizeletvizsgálat, nálunk csak egyikünk lehetett ott vele a kórteremben (persze felváltva lehettünk). Műtét előtt kb. 1 órával kapott egy nyugtató kúpot, amitől nagyon lelassult, aztán bevitték a műtőbe, vihette magával a kedvenc játékát. A műtét kb. fél óra volt mindenestül, még aludt amikor kihozták. Amikor ébredezik az rossz egy kicsit, mert minden kicsi nagyon sír általában, meg rúgkapál, de ez normális altatás utáni reakció. Fontos, hogy tudjon inni viszonylag hamar, mert csak úgy tudják kivenni a branült és ez a feltétele a hazaengedésnek. Az én lányomnak a lábában találtak eret, ahová a branült szúrták, emiatt nagyon nyűgös volt, fájt neki a lába, feszítette. Amint kivették, teljesen kicserélték a gyereket, már teljesen jól volt. Minket a műtét napján engedtek haza. Utána arra azért kellett figyelni, hogy ne ugráljon, ha lehet és ne sírjon.
4/4 anonim válasza:
nem adtam semennyit, semmi gond nem volt belőle. A doki rendesen végezte a munkáját, ez volt a dolga. Ha extra módon megkedveltem volna, adtam volna valami apróságot legfeljebb, de nem jár alanyi jogon a hálapénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!