Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Thomas termékről tájékozódnék?

Thomas termékről tájékozódnék?

Figyelt kérdés

A Thomas TA-TP szériából Gordont vettem meg a fiamnak,ami elvileg pöfögne ha tolja,de nem csinál semmit.

Van valakinek ilyen?Tényleg kellene ha guritod vagy csak elirták?

Fütyülni fütyül meg világit is.

2012. jún. 20. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk James van meg, nem tudom melyik széria. Fütyül, világít és ha tolja pöfög. Van rajta egy gomb ha megnyomja egyszer ilyen vonatfütty hangot ad, utána meg "gőzhangot".
2012. jún. 20. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.Ha a kerekek gurulnak akkor hangosan pöfög vagy hogyan?Mert fütyülni nagyon halkan fütyül,alig hallani nem tudom az is hiba e?

Szerintem ugyanarról a szériáról van szó mert Jamest is lehet kapni belőle ugyanezekkel a tulajdonságokkal.

Valószínű a miénk hibás,visszaküldöm postán 8 napon belül cserélik.

Köszi mégegyszer.

2012. jún. 21. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Hangosan pöfög, néha már túl hangos is.

Akkor tényleg hibás lehet. Pont írni akartam viccesen, hogy lehet jobban jártál, hogy nem pöfög menet közben :)

2012. jún. 21. 21:23
 4/4 A kérdező kommentje:
:)
2012. júl. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!