Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerelmes a fiam. Mivel...

Szerelmes a fiam. Mivel lehetne megnyugtatni?

Figyelt kérdés
2 éves. Van már két csaja a bölcsiben (volt már olyan, hogy hármasban kézenfogva sétáltak:)) a harmadik a szomszéd kislány volt. Csak a szomszéd kislány elköltözött, úgyhogy most szomorú. Kevesebbet eszik, néha sír és játszani sincs kedve olyan sokat. Valamelyik este hozzám bújt és azt mondta, hogy "ezt csak neked mondom el apa, de őt szeretem a legjobban" és elkezdett sírni. Elfelejti majd?

2012. jún. 20. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A kis édes...biztos el fogja...majd.:)
2012. jún. 20. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Édes:) Tereld el a figyelmét, játszatok még többet, mutass neki újat, papírsárkány távirányítós autó, nem tudom, te ismered, mivel lehet ámulatba ejteni:) és azért ti mint férfiak az ő kis nyelvén előtte "beszéljétek meg" ezt a dolgot!:)
2012. jún. 20. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Istenem, de aranyos:-(

El is sírtam magam:-(

Én is azt mondom, tereljétek a figyelmét más irányba. Ha esetleg rég kapott új játékot, nézz neki valamit, ami érdekelhetné.

2012. jún. 20. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyem meg! :)))))))
2012. jún. 20. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Istenem :)) nagy csajozós lehet :P

Szerintem is vegyetek neki valami új játékot, vigyétek el valahová. Mindegy, csak kössétek le a figyelmét.

De nekem ez nagyon tetszik!

2012. jún. 20. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de tanácsot nem adhatok, viszont nem bírom szó nélkül hagyni, mert olyan aranyos lehet. :)
2012. jún. 20. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Drága szívem :) Csak azt tudom mondani, mint a többiek. Foglalkozz vele nagyon sokat, ha kell, tartsatok Apa-napot! Most nagyobb a szüksége rád, mint az anyukájára, te tudsz neki segíteni :) Próbáljatok ki együtt új dolgokat, menjetek új helyekre, bármi. El fogja felejteni pár héten belül, emiatt ne aggódj.

Igazi kis Don Juan lesz :)

2012. jún. 20. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy a szerelem nem korfüggő. :)
2012. jún. 21. 07:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Komolyan elbőgtem magam. Szegényke, de rossz lehet neki. Nem lehetne néha elutazni a szomszéd kislányhoz? Időnként találkozhatnának.
2012. jún. 21. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!