2 és 4 hónapos gyermekem a dackorszakát éli, mintha kicserélték volna. Hogyan kezeljük?
gondolom 2 eves 4 honapos.
mit jelent hogy azt mondja rossz? nem szeret vele lenni?
kislanyom is van amikor rendesen elkezd hisztizni ha apa azt mondja neki szereti:)) de bezzeg ha nincs otthon telefonal neki hogy apa, gyeje:)) (2 eves lesz)
Ha az apukája szeretne hozzáérni, felöltöztetni, fürdetni stb.., akkor mondja, hogy rossz.
Nem tudjuk mi történhetett, ezért kérdeztem, hogy ez talán a dackorszak része.
Nyugi, ez normális viselkedésnek mondató. Lányaimnál is volt/van így. A kicsi igaz még nem beszél, de sokszor nem szereti, ha csak ránéz az apja. A nagynál sokszor volt, hogy csak én csinálhattam valamit (pelenkázás, altatás stb) ha az apja csinálta őrjöngött. (most 5 lesz és imádja az apját, a kettő nem függ össze)
Sógornőm fia 3 lesz nála még mindig ez van, apa nem altathatja, nem törölheti ki a fenekét kakilás után, nem hozhat neki inni stb.
Szeretni fogja az apját nyugi :) Nem tudom, hogy van-e rá valami tudományos magyarázat, hogy miért csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!