Tudnátok esetleg Szombathelyen babakocsiszervizt? Ti megcsináltatnátok?
Tavaly júniusban vettünk az Anixban egy sportbabakocsit.És úgy elkopott a kereke hogy annyira nyikorog,már messziről hallani ha megyünk vele.Mást nem lehet vele csinálni mint le kell cseréltetni rajta a kerekeket.Voltam már az Anixba,azt mondták majd felhívnak ha ha beszélnek a szervizesekkel.Nem hívtak.Rájuk telefonáltam,szintén azt a választ kaptam majd hívnak.Hát azóta is hívnak.(Már 2 hete)Az az igazság a kislányom már nem nagyon ül bele,de hosszabb sétáknál viszont jó lenne.Mert ha elfárad cipelteti magát és hát nem könnyű.Meg szerettem volna eltenni majd a kistesónak,mert ennek ellenére jó kocsi.Sok minden volt hozzá és nem is volt olcsó.Leárazva vettük 26000Ft-ért.Sajnálom kidobni a kukába a kerekei miatt,de viszont néha meg elgondolkozok hogy megéri e költeni rá.A 4 kerék + útiköltség szerintem több mint 10000-be bent lenne.Egyébként ilyen a kocsi:
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!