Ilyen esetben tehetek valamit? Csak hogy ne fordulhasson újra elő!
Pénteken kivitték a kisfiam csoportját labdázni a betonpályára alvás helyett(!) A déli 34fokos melegben 3 órát kint játszottak a tűző napon. Az, hogy szegényem leégett még semmi, de olyan napszúrást kapott, hogy ma kezdett jobban lenni. Nem értem az ilyen ovónőket..
Miért nem lehet délelőtt kimenni? Vagy inni adni a gyerekeknek, míg kint vannak? Azt már meg sem említem, hogy esetleg szóljanak a szülőknek, hogy megfelelő ruházatban menjenek a gyerekek..
Hova tudok ilyenkor fordulni? Nem szeretném, ha ez megismétlődne...
mennyi idős?
pont azt nem írtad, hogy ovi vagy iskola....
közben leesett, hogy alvásidő, akkor biztos ovi :)
mondjuk oviba eleve úgy kell öltöztetni, hogy fociznak, játszanak, stb. tehát ez a legkevesebb :)
de az, hogy alvásidőben meg tűző napon...
óvónőkkel beszélj meg a vezetővel
Sajnos azon kívül, hogy ne hagy szó nélkül (a vezetőnél sem), nem tudok okos tanácsot adni.
Vajon miért olvasok mostanában sok hasonló kérdést?
Barátnőmék bölcsijében sem adnak sapkát a 2,5 évesekre, nálunk bekenve kell beadni a gyerekeket reggel fél 9-kor, akik aztán 11-ig kint vannak.......
Múlt hétfőn is pirosra égett nyakkal kaptam meg a 2,5 évesemet, pedig direkt kepit vettem neki, mert nagyon fehér a bőre... No comment...
Sajna ez már a nyári ügyelet csak gyerek megőrzés 1- 2 óvónő van a többinek kiadják a fel gyűlemlett szabit és a bent lévőket senki nem rugdalja hátúról hogy dolgoznak
kiverik egész napra az udvara ha megég hő gutát kap nem érdekli őket
Szörnyű és felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!