Vervizsgalat, borteszt negativ. Ettol meg lehet tejfeherje allergias a lanyom? Van, aki jart/jar ilyen cipoben?
A biorezonancia egy nagy kalap sz.... Szemfényvesztés.
A lisztérzékeny feleség vagyok... A férjem millió helyen volt előtte, hogy kiderüljön, mi a baja, már kínjában ő is elment biorezonanciára, és mondták tuti nem lisztérzékeny, de beszedettek vele 25 ezerért mindenféle csoda homeós bogyót, amitől persze nem javultak a kiütései...
Ne hagyjátok, adjatok tejet otthon, majd vérvétel ismét!!
Köszi mindenki hasznos válaszát. Hát nem tudom. Júliusban voltunk gasztrón vérvételen, elôtte ivott tejet és tejterméket is evett, de mégsem mutatott ki semmit a vizsgálat. Étrendi naplót kellett vezetnem másfél hónapig, amibôl látszik, hogy a tej hatására rosszabbodnak a tünetei. Nem mondom, hogy a tejtôl lennének, de hatására újra bedurran az ekcémája. Közölte a gasztrós doki, hogy akkor 2 hónap NULL tejfehérje diéta. Még a közepén járunk, nem látok még változást. Eddig még senki nem gyanakodott a gluténre, mármint a megjárt orvosok közül, így arra nem is diétáztattuk sose.
Pont a napokban hallottam egy ismerôsömtôl, hogy a lányának a laktózérzékenységet nem mutatta ki semmilyen vizsgálat, de tuti, hogy van neki, mert ha laktóztartalmú ételeket eszik-iszik, akkor erôsen vannak tünetei, ha meg laktózmentest fogyaszt, akkor semmi tünet. Én már nem is tudom mit csináljak:-(((((
Ez hosszú út, mire kiderül, mi okozza valóban a problémát.
A férjemnek 10 ÉV!! volt, mire kiderült, hogy lisztérzékeny.
Előtte kivetették a manduláját, az amalgám tömését, mondták, hogy rühes, nem sorolom tovább...
Most csináld amit ez a doki mond. A diétát tudod tartani? JÓl diétáztatod? Tudod, hogy rengeted dologban lehet tejfehérje? Vaj, kifli, felvágott, stb??
AMúgy a férjemnél a sok orvosi melléfogás után mi jöttünk rá, hogy mitől lehet, mármint, hogy ételtől van, és akkor kezdtük kizárni az ételeket, és akkor jött a megoldás. Szegény a végén már csak zöldségen élt, amikor tisztult a bőre.
És ha ott megissza, attól még nem biztos, hogy az azonnal kimutatható a véréből.
Nehéz dolog ez.
AMúgy merre laktok? Mi Érdligetre járunk egy dokihoz magánba, aki a Sotén dolgozik.
Pont tegnap este említette az anyám, hogy valami eü-s ismerôse mondta neki, hogy akár gluténérzékeny is lehet. Most már kivárom ennek a 2 hónapnak a végét, aztán majd a dokival mindent megbeszélünk. Odafigyelek a felvágottakra, kenyérre, mindenre, inkább a bölcsis kajától tartok, bár direkt rákérdeztettem a kajahordóknál és azt mondják, hogy dietetikus által összeállított tejmentes étrendet kap.
Egyébkén pestiek vagyunk.
Áh, de akkor nem a tejnél lobbana fel a bőre, ha LÉ.
Nekem a leírásaid alapján tényleg a tej a gyanús.
Csak kitartás, hosszú idő, amíg kiderül.
És ha találtok egy jó dokit, akkor maradjatok annál, még ha csak tippelget is, végig kell járni a lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!