Dr. Oetker, puncs ízű pudingporba van tejfehérje?
Figyelt kérdés
Konkrétan nincs az összetevői közt,hogy tej,vagy tejfehérje,ezért adtam tejfehérje allergiás ikreimnek tegnap rízstejjel csináltam,ma viszont az arcukon lett 3-3 pötty.2012. ápr. 10. 15:32
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom , hogy arra már rá van írva, hogy tartalmazhat, nem? Én is jártam már ilyen tartalmazhat szöveggel, hogy allergiát okozott.
2/5 anonim válasza:
Keress rá az oetker oldalán. Van allergiásoknak sgítség, csak regisztrálni kell hozzá. Utána frankón kiválogatja neked, hogy melyik termékeket eheted :)
Egy lisztérzékeny anyuka
3/5 A kérdező kommentje:
Erre még az sem volt ráírva,hogy tartalmazhat.
2012. ápr. 10. 15:52
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a vanilliás Dr Oetker-be nincs, ilyet adok a tejfehérje érzékeny lányomnak. Akkor a puncsosba se hiszem, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!