Gondoltad már úgy hogy egynémely ismerősöd kisgyereke nem valami szép? Vagy hogy túl kisfiús/kislányos kinézete van lány/fiú létére?
Amikor sétálunk mindig megnézem a gyerekeket!
Vannak szebbek, és vannak csúnyácskábbak:)
Nem vagyok elfogúlt a gyerekemmel kapcsolatban sem, tudom hogy van nála szebb, és csúnyább is, sőt van amikor olyan szépnek látom a saját lányom, de van amikor csúnyánaknlátom!
Függ hogy mi van rajta, haja 2 copfban pl. nem áll neki jól.
Barátnőm fia úgy néz ki mint egy kis majom, de ezt barátnőm is mindig mondja:)
Lányom sem volt valami szép míg kopasz volt, de mikor elkezdett nőni a haja, szép göndör lett neki, na akkor már raktam bele csattokat, és egyből csajosabb lett:)
volt már rá példa , hogy lánynak néztem kisfiút, olyan semleges színű ruhák voltak rajta, de olyan szép arca volt, meg göndörkés haja volt, mint a freskó angyalka olyan volt.
persze láttam csúnya kisgyereket, de nem tehet róla, majd megváltozik.
egyik ismerősöm kislánya kifejezetten csúnyácska baba volt, most már 2 éves múlt, és nagyon nagyon megszépült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!