Van itt olyan anyuka akinek hypospadizis-sal született a kisfia?
Ha igen és műtötték mondanál róla nekem infókat?
Szeptemberben lesz a műtéte a fiamnak és nem sokat tudok a felépülésről..meddig tart,mennyire fáj,varratszedés,,stb..hogy viselik a katétert a picik..altatás utóhatásait tapasztaltad e,mennyireviselte meg lelkileg,ugy értem fél e az orvosoktól azóta vagy ilyesmi..
Egy gyermekurulógus (dr. Merksz Miklós) véleménye:"Ha a gyermeknek semmilyen panasza vagy tünete nincs, tehát ha jól vizel, a hímvessző egyenes, akkor nem szükséges semmilyen beavatkozás.
Üdvözlettel:
Dr. Merksz Miklós "
Köszönöm a válaszokat!
Semmi baja nincs,jól vizel és csak egy nagyon pici görbülete van a kukijának de a gyermekorvosunk,és az urulógusunk is ajánlja a mütétet,mondták hogy nem kötelező de ajánlott!
Ausztriában élünk és itt elküldtek minket a gyermekpszchológushoz is hogy beszéljünk vele milyen hatásai lehet a gyermekre a "mássága"..gyermekkorban és később is.. tehát mi ezek alapján döntöttünk.
Egy ismerősöm fiát 13-14 évesen műtötték meg, mert őt zavarta. Hát akkor már jobb picinek szerintem is, bár azt nem írtad, mekkora a kisfiú.
Én is megműttetném, főleg ha a gyerekorvosunk is ezt ajánlja. Ez egy fontos dolog, még ha tud is rendesen pisilni, nem is a lányok miatt, hanem saját maga miatt. Ne legyen belőle szorongó, kisebbrendűségi érzéssel küszködő kamasz.
Mi is Merksz Miklóshoz megyünk majd műtétre, bár más miatt. Nagyon rendes ember.
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!