Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek hypospadizis-sal született a kisfia?

Figyelt kérdés

Ha igen és műtötték mondanál róla nekem infókat?

Szeptemberben lesz a műtéte a fiamnak és nem sokat tudok a felépülésről..meddig tart,mennyire fáj,varratszedés,,stb..hogy viselik a katétert a picik..altatás utóhatásait tapasztaltad e,mennyireviselte meg lelkileg,ugy értem fél e az orvosoktól azóta vagy ilyesmi..

2012. jún. 14. 13:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem ha olyan pici az eltérés, észre sem veszik.
2012. júl. 1. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
megint én: [link] ez alapján dönts
2012. júl. 1. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy gyermekurulógus (dr. Merksz Miklós) véleménye:"Ha a gyermeknek semmilyen panasza vagy tünete nincs, tehát ha jól vizel, a hímvessző egyenes, akkor nem szükséges semmilyen beavatkozás.

Üdvözlettel:

Dr. Merksz Miklós "

2012. júl. 1. 20:23
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Semmi baja nincs,jól vizel és csak egy nagyon pici görbülete van a kukijának de a gyermekorvosunk,és az urulógusunk is ajánlja a mütétet,mondták hogy nem kötelező de ajánlott!

Ausztriában élünk és itt elküldtek minket a gyermekpszchológushoz is hogy beszéljünk vele milyen hatásai lehet a gyermekre a "mássága"..gyermekkorban és később is.. tehát mi ezek alapján döntöttünk.

2012. júl. 3. 19:25
 15/19 A kérdező kommentje:
És amennyiben még létezik valaki akinek műtötték ilyennel kisfiát kérem válaszoljon mert mint minden kérdésnél itt is elkanyarodtunk magától a kérdéstől és nem kivánok mentegetőzni megmagyarázkodni többet hogy mit meg miért ugyhogy az ilyen jellegű válaszokat inkább ne is irjátok meg!
2012. júl. 3. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Minden jót kívánunk nektek!
2012. júl. 4. 11:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
2012. júl. 4. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm fiát 13-14 évesen műtötték meg, mert őt zavarta. Hát akkor már jobb picinek szerintem is, bár azt nem írtad, mekkora a kisfiú.

Én is megműttetném, főleg ha a gyerekorvosunk is ezt ajánlja. Ez egy fontos dolog, még ha tud is rendesen pisilni, nem is a lányok miatt, hanem saját maga miatt. Ne legyen belőle szorongó, kisebbrendűségi érzéssel küszködő kamasz.

Mi is Merksz Miklóshoz megyünk majd műtétre, bár más miatt. Nagyon rendes ember.

Jó egészséget kívánok nektek!

2012. júl. 7. 07:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! 19 hónapos lesz a mütét időpontján a picim! Mo-n a doki aztmondta ráér 5-6 éves korban de itt Ausztriában ez a gyakorlat hogy még 2 éves kor előtt megcsinálják..Mivel itt élünk itt járunk orvoshoz itt adtak mindenféle tájékoztatást ezért a mütét időpontját sem huztuk..
2012. júl. 7. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!