Van itt olyan anyuka akinek hypospadizis-sal született a kisfia?
Ha igen és műtötték mondanál róla nekem infókat?
Szeptemberben lesz a műtéte a fiamnak és nem sokat tudok a felépülésről..meddig tart,mennyire fáj,varratszedés,,stb..hogy viselik a katétert a picik..altatás utóhatásait tapasztaltad e,mennyireviselte meg lelkileg,ugy értem fél e az orvosoktól azóta vagy ilyesmi..
Elirtam a kérdésnél hypospadiasis a neve.Ez egy vele született rendelleneség.
Definíció: Hypospadiasis esetén húgycsönyilás a makk csúcsától proximálisan helyezkedik el, a húgycsö rövidebb a kelleténél.
Tehát nem a makk csúcsán van a pisilője hanem kb 1mm-ellentebb is van egy luk a kukiján és ott pisil
Igazság szerint nagyon tartok ettől a műtéttől de mindehol azt olvastam meg minden doki aztmondja hogy ááhhhh semmiség,4 nap és kész..el is felejti a gyerek..nem tudom..remélem minden simán fog menni..
elhiszem hogy kikészült az az anyuka akinek nem tudott pisilni a kisfia..
Nincsen vele semmi gond,normálisan pisil de meg műtettem!
Ne haragudj de nem szeretném ha ebbe bele szólna bárki!Én sem örülök neki és nem vagyok szadista hogy direktbe poénból vagdaltatom fel a fiam nemi szervét DE Egy kegyetlen világban élünk és valóban ha majd férfi lesz és szereti egy nő akkor biztos elfogják őt fogadni..viszont egy 18-20 éves fiút a lányok simán kicikiznek emiatt,és nem csak a lányok a fiúk is öltözőben wc-ben ha észre veszik úgyhogy Én a mütét mellett döntöttem,jobb most mint 18 évesen mikor már őt fogja zavarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!