Szerintetek melyik virsliben és felvágottban van talán a legtöbb hús rész?
Az én fiam te és szójaallergiás, így csak olyan ételeket adhatok neki, ami nincs ilyenekkel dúsítva. Virsliből az orsi virslit kaphatja. Ezekben nincs se tejpor se szója. Tehát szerintem több a húsrész. De pontosan nem tudom a többiben mennyi.
De ha abból indulok ki, hogy a tej és szójamentes párisziban 60% a hús, ami viszonylag nagyon jó, akkor szerintem a többi ilyen mentes dologban is többnek kell lennie.
Én inkább kolbászt adok a gyereknek, azon rajta van mennyi benne a hús.
Debrecenit szoktam, sütve vagy főve. Felvágottból a füstölt főtt tarját, mert az szín hús.
Füstli? azt szoktuk venni egyelőre
köszönöm a válaszokat
Szerintem meg tökmindegy. Mind szinte ugyanaz csak más a gyártó. Tele van a virsli jó sok gusztustalan hozzáadott dologgal, melléktermékkel. éppúgy mint a párizsi.
Legyen az füstli vagy orsi vagy akármi.
Sága Fini-mini!
80 % hús van benne. egy kutya van a csomagoláson és ilyen pici virslik vannak benne. és finom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!