A bodyt mivel helyettesítitek, ha már lekerül a pelenka és csak zavaró az összepatentolós rész?
atléta, póló, pulcsi
vagy póló, pulcsi
Én is atlétát adok a kislányomra, mióta szobatiszta.
Ha hűvösebb van adj atlétát, hosszú ujjú felsőt és rá egy rövid ujjú pólót, így biztosan nem fog fázni.
Szerintem is trikó+póló, nekünk ez elég ugyanilyen hőmérsékletű lakásban, mint a tiétek.
Tescóban vannak jó minőségű trikók, időnként leárazva (én pl. vettem már nyárra is színes trikókat, amik eredetileg alsóneműnek voltak feltüntetve :) )
Atléta+póló vagy hujjú puli van a gyereken, most még harisnya is. Hála már tudja fel le venni, nem zavarja a bilizést, a dereka is védve.
tescoban veszem az alsóruházatot, rugit a gyerekekre, stem jól bírják a strapát.
Én addig használtam a body-kat, míg ki nem nőtték a gyerekek. Amikor már lekerült a pelus, akkor összepatentolás nélkül. Sokkal hosszabb a dereka, mint egyik-másik trikónak. Bilizés közben pedig felhajtottam és a betűrtem a nyakához.
De persze, ha nem akarsz ezzel bajlódni, akkor a Tesco. Mi is itt vesszük a hosszú ujjú pólókat.
Az enyém is atlétát visel, csak éjszakára kap bodyt.
Én a Scampnál rendeltem a trikókat, némelyiket pedig a KIK-ben vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!